Achter de schermen van 'De Strijd om Rotterdam', politieke talkshow gemeenteraadsverkiezingen

StrijdOmRotterdam - 1 of 3.jpg

De gemeenteraadsverkiezingen zijn achter de rug, de strijd om Rotterdam is gestreden. Nu moet het echte werk gaan beginnen. Ik wens de nieuw verkozen volksvertegenwoordigers veel geduld, wijsheid en constructieve samenwerkingen toe! We gaan het nodig hebben. Naast het uitbrengen van mijn stem heb ik aan deze verkiezingen een bijzondere bijdrage mogen leveren. In opdracht van OPEN Rotterdam heb ik als uitvoerend producent en opnameleider het programma ‘De Strijd om Rotterdam’ gerealiseerd. In deze politieke talkshow, een initiatief van Erasmus University College en OPEN Rotterdam, gingen lijsttrekkers en wetenschappers van de Erasmus Universiteit, in gesprek over de belangrijke issues van onze stad. Voor deze vierdelige serie, gepresenteerd door Marianne van den Anker, werd de foyer van de monumentale locatie van Erasmus University College omgebouwd tot een televisiestudio met publiek. De shows werden live uitgezonden op openrotterdam.nl, Rijnmond.nl, Facebook en later op tv. Met veel plezier kijk ik terug op een geslaagde productie. Kijk hier naar een achter de schermen fotoverslag.

De Strijd om Rotterdam was onderdeel van het OPEN Rotterdam verslag van de Rotterdamse Gemeenteraads-verkiezingen. Terugkijken? Ga naar openrotterdam.nl/strijdomrotterdam. Setfoto's fotografe Joia de Jong.

Dank aan alle mensen die hebben meegewerkt aan de realisatie, de tafelgasten en aan het publiek. Marianne van den Anker, Rob Freijssen, Dominique van Ommen, James Polak, Nelson Rodrigues, Garrick Lande, Roman Nobel, Merijn brand, Aino ten Cate, Beerend van der Neut, Julia de Hek, Martijn Schoolenberg, Jerry Gerritse, Sander de Haas, Suzanne Pelgrim en Jaap van Dam alle andere medewerkers van OPEN Rotterdam.  Semiha Denktas, Ward Vloeberghs, Gijs Rooijakkers, Çağlar Köseoğlu, Roy Kemmers, Lisenne Giel, Robin van den Akker, Turkan Ertuna Lagrand, Chris Muller, Marjolein Kooistra, Joia de Jong en alle medewerkers van Erasmus University College.