Bem-vindo!
Graag stel ik me even aan je voor. Ik ben een mediaprofessional met een biculturele achtergrond en noem Rotterdam mijn thuis. Al heel wat jaren houd ik mij dagelijks bezig met het kijken en maken van video's. Voor televisie, voor internet en voor social media. Gevraagd en ongevraagd bedenk ik concepten voor deze producties. Ik geloof dat een video impact moet maken en er ook goed uit mag zien. Een wowfactor. En het moet altijd ergens over gaan. Het heeft inhoud. Heel nieuwsgierig ben ik naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van digitale video. Hoe kan het sneller, makkelijker en creatiever. Ik kwam op het spoor van mobile journalistiek en van live-streaming. Ik ben hier zo enthousiast over.. Ik wil je hier heel veel over vertellen.

Wat doe ik?
Ik geef trainingen aan mensen of bedrijven die willen leren om zelf professionele video's te maken met een smartphone.

Wat heb je eraan?
Je ontwikkelt het inzicht, het vertrouwen en de vaardigheden om goede video's te maken met behulp van een smartphone. Van concepting en filmen tot montage en publicatie. Voor jouw redactie (radio, tv, online), communicatieafdeling, mediabedrijf, eventbureau of vereniging. Maar ook voor iedereen die met online video een publiek wil bereiken. Snel, kostenefficiënt en passend bij jouw communicatievraagstuk.

Hoe werkt het?
In korte workshops, trainingen, coachingstraject en door het zelf te doen. Leren anno nu! Direct resultaat waar je trots op mag zijn en instructies waar je altijd op terug kan vallen.

Bekijk hier mijn trainingsaanbod!

Wat doe ik nog meer?
Als ervaren mediamanager kan ik je helpen met het opzetten en coördineren van een moderne mediaredactie. Dit deed ik voor en met de mensen van OPEN Rotterdam, de beste Lokale Omroep van Nederland. (OLON 2017) Naast ervaringen met het aansturen van een modern team van creatieven heb ik ervaring met conceptontwikkeling, productie, eindredactie en publicatie van online (video)content. In een gesprek kan ik je hier meer over vertellen en laten zien!

Photo Republic/Marco de Swart

Photo Republic/Marco de Swart