Leer hoe je zonder film- of videoachtergrond een professionele video kan maken. Met één en hetzelfde apparaat filmen, monteren en publiceren. VOLG DE TRAINING: FILMEN EN MONTEREN MET JE SMARTPHONE

OVER SMARTPHONE VIDEO

De populariteit van video is enorm gegroeid. Video is om die reden ook niet meer weg te denken wanneer het op de marketing van je bedrijf aankomt. Of het nu een zzp’er, ondernemer, communicatieprofessional, vlogger of organistatie betreft. Door de bekendheid en interactieve eigenschappen wordt dit medium steeds vaker op meerdere vlakken ingezet. Waar in het verleden video vooral werd gebruikt om je doelgroep van informatie te voorzien en de bekendheid te vergroten, wordt video nu vooral ook ingezet in elk stadium van de beleving van de klant.

Hoe maak je een video met een goed verhaal en hoe en waar kun je die optimaal inzetten? De vraag die je niet had gedacht dat je die aan jezelf zou stellen. In de training Video maken met je Smartphone leer je hoe je zonder film- of video achtergrond toch een professionele video kan maken. Want door je mobiel te gebruiken kan je het zelf. Met één en hetzelfde apparaat kan je filmen, monteren en publiceren! Aan het eind van de dag is je eerste professionele video af.

locatie_svc_rotterdam.jpg


VOLGENDE TRAINING:


28 oktober 2019
ROTTERDAM

Aanmelden vooraf noodzakelijk. Let op: Maximaal 10 personen. Vol is vol!
Deelname basistraining € 295,- p.p. (ex. btw) meer..

Details
Datum en tijd:
09:30 tot 17:00
28 oktober 2019
Overzicht van trainingsdagen meer..
Locatie:
Het Coachhuis Rotterdam
Wijnhaven 42, 3011 WS Rotterdam

Reisinformatie
Openbaar vervoer:
Metro/tram station Beurs of treinstation Blaak
Parkeren:
Parkeergarage Markthal Rotterdam of Wijnhaven Rotterdam
Betaald parkeren op straat, sector 2

OVER DE TRAINERS

RF.jpg

ROB FREIJSSEN

Rob Freijssen heeft jarenlang ervaring in management en training in en voor media en communicatie-afdelingen. Rob was o.a. werkzaam voor de KRO en RKK (Eindredacteur Radio 1 en eindredacteur Kruispunt TV), de NTR (eindredacteur) en RTV Rijnmond en Omroep West (hoofdredacteur). Hij is in 2014 afgestudeerd in de Master Management en Innovatie met een masterthesis over de methode waarop burgerjournalisten met deze nieuwe techniek (MoJo) aantrekkelijke videocontent maken.

Rob is in deeltijd hoofdredacteur van de professionele publieke lokale OPEN Rotterdam (winnaar Award Lokale omroep van het Jaar 2017) waar hij Mojo (filmen met de smartphone) introduceerde en waar nu dagelijks met deze mobiele journalistiek technieken wordt gewerkt. Daarnaast is Rob HBO-docent in Journalistiek en Communicatie (Bij Fontys en Inholland) en trainer in (crisis-) communicatietrainingen voor bestuurders, communicatiemedewerkers en colleges van B&W. Tevens geeft Rob trainingen in het professioneel film maken m.b.v. de smarthone, zowel aan professionals als vrijwilligers (met een zelf ontwikkelde methode).

Meer info: www.robfreijssen.nl en Linkedin

 
DR.jpg

DAVIDSON RODRIGUES

Davidson Rodrigues is zelfstandig mediaprofessional gespecialiseerd in videoproductie. Na het afronden van zijn studie mediamanagement in 2010 ging hij aan de slag zelfstandig professional op het gebied van media- en cultuurmanagement. Door de jaren heen heeft hij ervaring opgebouwd in de realisatie van projecten, televisie- en videoproducties en de coördinatie van productieteams.

In 2015 werd hij gegrepen door het fenomeen MoJo (mobiele journalistiek). Een werkwijze die het mogelijke maakt om professionele videoverhalen te maken met een smartphone. Met zijn gekte voor deze nieuwe vorm van media ontwikkelde hij een trainingsprogramma waarin mensen zonder veel ervaring kunnen leren om professionele video's te maken.

Davidson geeft regelmatig incompany trainingen en is als coördinerend redacteur bij OPEN Rotterdam verantwoordelijk voor de training van mobiele journalisten en de coördinatie van kanalen OPEN Vlogger en MORE Rotterdam. Meer info: www.davidsonrodrigues.nl en Linkedin


INCOMPANY TRAINING

Bij inschrijving van meer dan 6 personen van eenzelfde organisatie is het interessant om een incompany training te plannen. Interesse? Stuur dan een mail naar training@smartphonevideocoach.nl of bel naar +31651285258