INCOMPANY TRAINING: IK KOM NAAR JE TOE

Wil je één van voorgenoemde cursussen in jouw bedrijf of gewoon thuis laten verzorgen dan kan dat met een incompany training op maat. Bij het samenstellen van het programma van deze training staan jouw onderwerpen centraal. Denk hierbij aan topics zoals:
> Smartphone video productie en alle bekomende aspecten hiervan.
> Content productie op mobiel of tablet. Denk aan foto's, banners, thumbnails, logo's ed..
> Het produceren van visual stories voor facebook/whatsapp, instagram en snapchat
> Onderscheidende storytelling met behulp van creatieve app's

Meer weten?
Neem dan direct contact met me op!

Over jouw coach
Als trainer, coach en eindredacteur heb ik sinds 2015 veel ervaring opgedaan met smartphone reportages. Samen met het team van OPEN Rotterdam heb ik gepionierd door het maken van honderden mojo-reportages en het mobiel streamen van meercamera liveproducties tijdens grote evenementen. Na de nominaties in 2015 en 2016 is OPEN Rotterdam in 2017 uitgeroepen tot Lokale Omroep van het Jaar.

“De jury vindt OPEN Rotterdam de meest originele omroep en blijft onder de indruk van hun mobiele journalistiek en de burgerjournalisten die zij opleiden in de wijk.. OPEN Rotterdam is dé trendsetter in lokaal omroepland.”
— Vakjury van de koepelorganisatie NLPO.

In het team van OPEN Rotterdam ben ik verantwoordelijk voor de inzet en coaching van mobiele journalisten en redacteuren. In het project MORE Prins Alexander begeleid ik sinds de zomer '17 een groep vrijwillige burgerjournalisten die door mij en collega Rob Freijssen zijn opgeleid tot mobile reporters.

Als incompany coach begeleid ik journalisten van RTV Rijnmond bij het implementeren van de  nieuwe werkwijze mobiele journalistiek. In 2016, 2017, 2018 was ik aanwezig bij Mojofest (voormalig MoJoCon), het internationale congres over mobiele journalistiek gehouden in Ierland.